GRUNDEN TILL FORSENAD.se

”Till följd av ett 24h försenat flyg firades nyår 2012 i luften. När jag utmattad kom hem till Sverige på nyårsmorgonen började kampen för att få ersättning. Jag kontaktade mitt försäkringsbolag, kortföretag och flygbolaget men fick kalla handen från dem allihop. Efter att ha läst på om mina rättigheter fortsatte jag ändå driva mitt ärende och efter fyra månader fick jag tillslut full kompensation. Jag bestämde mig då att jag skulle hjälpa andra att driva sina ärenden och ta kampen mot flygbolagen.”

– Erik Tengvall

 

MÖT VÅRA HANDLÄGGARE

 

Magnus_Ahlgren

MAGNUS AHLGREN

Språk: Svenska & Engelska 

”Många flygbolag nekar systematiskt ersättningskrav från passagerare och efter att själv drabbats av en flygförsening vet jag hur svårt det kan vara att tillvara ta sina rättigheter. Hos Forsenad.se får jag möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt. Genom att tillämpa mina juridiska kunskaper hjälper jag dig i ditt ärende. Det finns ingen bättre tillfredsställelse än en nöjd klient.”

 

Philip

PHILIP HAMMARSKIOLD

Språk: Svenska & Engelska

”Efter att själv ha varit med om förseningar där konsumentens underläge utnyttjas så känns det fantastiskt kul att få vara del av ett företag där jag får tillämpa mina juridiska kunskaper och se till att flygbolagen och kunden spelar på lika villkor”

 

IMG_0835

EMELIE KARLSSON WEDIN

Språk: Svenska, Engelska & Teckenspråk

“Innan jag började på Forsenad.se hade jag föga förhoppningar om att vinna en kamp gentemot ett stort flygbolag. Idag har jag inga tvivel på det motsatta. Jag är glad att tillsammans med ett engagerat team få se till att dina bekymmer inte fortsätter på hemmaplan.”

Porträtt .png

DAG VON SEGEBADEN

Språk: Svenska & Engelska 

”Som ung och intresserad av entreprenörskap och företagande är det ett privilegium att arbeta i ett så kompetent och driftigt team som hos Forsenad.se. Samarbetet är nära, kommunikationen snabb och okomplicerad!”

profile-42914_960_720

HANNA GABRIELSSON

Språk: Svenska & Engelska

jennifer

JENNIFER BÖHM

Språk: Svenska & Engelska

”När ditt flyg blir försenat kan det ofta vara krångligt och segdraget att ensam söka ersättning från de stora flygbolagen. På Forsenad.se finns en samlad erfarenhet och kompetens som hjälper dig att tillvarata dina rättigheter enligt gällande regelverk. Det har aldrig varit så smidigt att söka ersättning när ditt flyg blir försenat!”

 

MÖT TEAMET BAKOM FORSENAD.se

Erik-crop-copy-682x1024

ERIK TENGVALL

Erik är utbildad jurist vid Stockholms Universitet. Innan han startade Forsenad.se tillsammans med Adam, jobbade han för Baker & Mckenzie och Advokatfirman Tengvall. Idag är han ansvarig för företagets operationella effektivitet, produktutveckling och budgetering.

Josefin Böhm - CV

JOSEFIN BÖHM

Josefin är ansvarig för marknadsföring och försäljning på Forsenad.se. Det är henne du tar kontakt med om ditt företag vill bli en del av vårt partnerprogram. Josefin har bachelor och masterexamen i Business & Management från Handelshögskolan i Stockholm.

Adam_Fotor_crop-e1439741065288

ADAM LEWENHAUPT

Adam är utbildad civilingenjör vid KTH. Innan han startade Forsenad.se tillsammans med Erik jobbade han som strategikonsult och med att hjälpa ett svenskt företag etablera sig i Singapore.

Back to Top